Bi-værksteder i december

Skyd juleforberedelse i gang med to spændende bi-værksteder i december. I samarbejde med Det Grønne Rum i Fredericia inviterer Vilde bier i Danmark til to arrangementer, hvor vi støber flotte lys og laver lækre pomader til alles læber af det fineste bi-voks.

Mens vi arbejder med bi-voksen vil vi høre nyt fra de vilde biers verden – og der er masser at fortælle om. I løbet af året er der kommet adskillige nye videnskabelige artikler om vilde bier, og vi dykker lidt ned i nogle af dem og ser på, hvad de viser om bierne og den omverden de lever i. Vi vil se på, hvad man kan gøre for at få flere vilde bier i haven, og hvordan man bedst hjælper bierne med sunde blomster og gode levesteder. I Det Grønne Rum stiller vi vores flotte og meget informative plancher op, og vi har også en udstilling af moderne bihoteller og solide humlebikasser – så også dét kigger vi nærmere på.

Tid og sted for de to bi-værksteder

Lørdag den 2. december kl. 10 – 13
STØB BIVOKSLYS
i kaffekopper og glas. Hør om vilde bier og hvad du kan gøre for at invitere dem ind i din have. Max 30 deltagere.


Fredag den 8. december kl. 14 – 16
”BIER PÅ ALLES LÆBER”. Lav læbe-pomade af bivoks og hør hvordan du kan hjælpe bierne. Max 20 deltagere.

STED: Bi-værkstederne finder sted i Det Grønne Rum, Danmarksgade 13, 7000 Fredericia.

Til begge bi-værksteder er der tilmelding. Send en email til: groent.sekretariat@fredericia.dk

De to bi-værksteder indgår i juleprogrammet for Det Grønne Rum i Fredericia – se det flotte program her.Jul i Det Grønne Rum i Fredericia