Tilbud til nye medlemmer

Vilde Bier i Danmark tilbyder nye medlemmer gratis frø af hjemmehørende blomsterarter og en bestemmelsesnøgle til de mest almindelige humlebier.

Du får en pose med frø fra 40 vilde blomsterarter – alle gode pollen- og nektarkilder for vilde bier og andre bestøvende insekter. Frøene er indsamlet i den danske natur i sommeren 2019. Posen rækker til ca. 10 kvadratmeter blomstereng.

Sammen med frøposen følger en vejledning til, hvordan man bedst får planter ud af frøene – det er blot at følge nogle simple råd.

Sådan bliver du medlem!

Det er nemt at blive medlem af Vilde Bier i Danmark – og koster ikke en bondegård. Prisen er 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

Sådan betaler du kontingentet:

  • Betal via Mobilepay på telefonnummer: 93 86 12 23.

eller

  • Betal via Netbank til foreningens konto i Nordea på reg. nr. 1329 og kontonr. 0719 397 506.

Husk at opgive dit navn, din adresse samt din email­adresse ved betaling, så vi kan komme i kontakt med dig. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail eller -sms fra foreningen.

I linket Vilde biers vilde frø finder du vejledningen og listen med de 40 arter af blomster – vejledningen kan også bruges til andre blomsterarter, end dem der er nævnt i listen.

Se her hvordan du kommer med: Bliv medlem og støt de vilde bier