Gratis frø

13.02.2021

Bliv medlem og få gratis bivenlige frø


Vilde Bier i Danmark tilbyder nye medlemmer to poser gratis frø. Den ene pose er med hjemmehørende blomsterarter – alle gode pollen- og nektarkilder for vilde bier og andre bestøvende insekter. Frøene er indsamlet i den danske natur i sommeren og sensommeren 2020. Posen rækker til ca. 10 kvadratmeter blomstereng. Den anden pose er gode bivenlige haveblomster.

I haveblandingen er der: Stokrose, lavendel, bronzefennikel, hør, perlehyacint, natviol, purløg, akeleje, gærde-kartebolle, æselfoder.

Begge blandinger er til brug i egen have, idet vi ikke anbefaler, at sprede frøene i naturen.

Sammen med frøene sender vi også vores nyeste folder om jordboende bier inkl. frøliste og vejledning til hvordan man bedst får planter ud af frøene til vilde blomster – det er blot at følge nogle simple råd.

Vi har kun et begrænset antal frøposer, så tilbuddet gælder kun så længe lager haves – så skynd dig at melde dig til.

Sådan bliver du medlem

Det er nemt at blive medlem – og koster ikke en bondegård. 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

Det er nemt at blive medlem – og koster ikke en bondegård. 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

  • Betal via Mobilepay på telefonnummer: 93 86 12 23.
  • Betal via Netbank til foreningens konto i Nordea på reg. nr. 1329 og kontonr. 0719 397 506.

Husk at opgive dit navn og din mail­adresse ved betaling, så vi kan komme i kontakt med dig. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail fra foreningen – og vi sender frøene til dig.

Har du læst?

Frø til vilde blomster i haven

Hjælp bi(o)diversiteten med et vildt bed i haven. Havesæsonen står foran døren og det er tid til at sikre masser af blomster til de vilde bier. Vi har stadig et lille frølager med vilde blomster. Og dem tilbyder vi nu GRATIS til nye medlemmer. Ud over en pose med frø...

Generalforsamling 2021 – Vilde Bier i Danmark

Generalforsamlingen finder sted onsdag den 17. marts 2021, kl. 19.00-21.00Online generalforsamling På grund af coronarestriktionerne afholdes generalforsamlingen i år online via PC, tablet eller smartphone. Linket til det virtuelle møderum udsendes til medlemmerne to...

Promoting Pollinators in Agriculture

Vilde bier i Danmark samarbejder med Norge, Sverige, Finland og Estland. I dette samarbejde er der nu produceret en lille film og en brochure om bestøvere i landbruget og hvordan vi forbedrer forholdene for bestøvere. Film om bestøvere i landbruget, 14 minutter...

Generalforsamling 25. januar 2020 i København

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 13-17 afholder Vilde Bier i Danmark sin årlige generalforsamling. Det foregår på Københavns Universitet på adressen: Biologisk Institut – Økologi og EvolutionUniversitetsparken 152100 København ØDAGSORDEN for generalforsamling i Vilde...

Eventkalender

I vores eventkalender kan du se hvilke events vi deltager i eller selv…

Medlemmer

Bliv medlem og vær en vær med til at gøre en forskel for vilde bier…