Gratis frø

13.02.2021

Bliv medlem og få gratis bivenlige frø


Vilde Bier i Danmark tilbyder nye medlemmer to poser gratis frø. Den ene pose er med hjemmehørende blomsterarter – alle gode pollen- og nektarkilder for vilde bier og andre bestøvende insekter. Frøene er indsamlet i den danske natur i sommeren og sensommeren 2020. Posen rækker til ca. 10 kvadratmeter blomstereng. Den anden pose er gode bivenlige haveblomster.

I haveblandingen er der: Stokrose, lavendel, bronzefennikel, hør, perlehyacint, natviol, purløg, akeleje, gærde-kartebolle, æselfoder.

Begge blandinger er til brug i egen have, idet vi ikke anbefaler, at sprede frøene i naturen.

Sammen med frøene sender vi også vores nyeste folder om jordboende bier inkl. frøliste og vejledning til hvordan man bedst får planter ud af frøene til vilde blomster – det er blot at følge nogle simple råd.

Vi har kun et begrænset antal frøposer, så tilbuddet gælder kun så længe lager haves – så skynd dig at melde dig til.

Sådan bliver du medlem

Det er nemt at blive medlem – og koster ikke en bondegård. 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

Det er nemt at blive medlem – og koster ikke en bondegård. 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

  • Betal via Mobilepay på telefonnummer: 93 86 12 23.
  • Betal via Netbank til foreningens konto i Nordea på reg. nr. 1329 og kontonr. 0719 397 506.

Husk at opgive dit navn og din mail­adresse ved betaling, så vi kan komme i kontakt med dig. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail fra foreningen – og vi sender frøene til dig.

Har du læst?

Generalforsamling 2021 – Vilde Bier i Danmark

Generalforsamlingen finder sted onsdag den 17. marts 2021, kl. 19.00-21.00Online generalforsamling På grund af coronarestriktionerne afholdes generalforsamlingen i år online via PC, tablet eller smartphone. Linket til det virtuelle møderum udsendes til medlemmerne to...

Promoting Pollinators in Agriculture

Vilde bier i Danmark samarbejder med Norge, Sverige, Finland og Estland. I dette samarbejde er der nu produceret en lille film og en brochure om bestøvere i landbruget og hvordan vi forbedrer forholdene for bestøvere. Film om bestøvere i landbruget, 14 minutter...

Generalforsamling 25. januar 2020 i København

Lørdag den 25. januar 2020 kl. 13-17 afholder Vilde Bier i Danmark sin årlige generalforsamling. Det foregår på Københavns Universitet på adressen: Biologisk Institut – Økologi og EvolutionUniversitetsparken 152100 København ØDAGSORDEN for generalforsamling i Vilde...

Vilde Bier – Ny hjemmeside

Foreningen Vilde Bier i Danmark har fået en ny hjemmeside. Fordelen ved den nye hjemmeside er bl.a. at du kan se den på flere forskellige medier - Din PC, tablet eller smartphone. Hjemmesidens layout tilpasser sig det medie du ser den på. Vi har endnu ikke fået...

Eventkalender

I vores eventkalender kan du se hvilke events vi deltager i eller selv…

Medlemmer

Bliv medlem og vær en vær med til at gøre en forskel for vilde bier…