Om foreningen Vilde Bier i Danmark

Kom og vær med…

Vilde Bier i Danmark er en selvstændig, landsdækkende forening, der arbejder for at udbrede viden om humlebier og andre vilde bier, og sikre deres levevilkår i Danmark. Du kan bakke os op ved at melde dig ind  i foreningen, engagere dig  i vores arbejde eller hjælpe os som frivillig. 

Støt de vilde bier

Foreningen Vilde Bier i Danmark arbejder for at skabe bedre leveforhold for vilde bier i Danmark. Du kan støtte vores arbejde ved at melde dig ind i foreningen, engagere dig i vores aktiviteter eller hjælpe til som frivillig.

Bliv medlem – det er nemt!

Kontingentet for at være medlem i Vilde bier i Danmark er 200 kr. om året. Hvis du er studerende eller pensionist koster det 150 kr. om året.

Sådan betaler du kontingentet:
  • Betal via Mobilepay på telefonnummer: 93 86 12 23.
  • Betal via Netbank til foreningens konto i Nordea på reg. nr. 1329 og kontonr. 0719 397 506.

Husk at opgive dit navn og din mail­adresse ved betaling, så vi kan komme i kontakt med dig. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail fra foreningen.

Som medlem får du en større viden om Danmarks vilde bier og deres levevis, og du vil lære hvordan du kan hjælpe bierne, samtidig med at du støtter vores bestræbelser for at skabe bedre forhold for vilde bier her i landet.

Tilmeld dig som frivillig...

Vilde Bier i Danmark er en selvstændig, landsdækkende forening, der arbejder for at udbrede viden om humlebier og andre vilde bier, og sikre deres levevilkår i Danmark. Du kan bakke os op ved at melde dig ind i foreningen, engagere dig i vores arbejde eller hjælpe os som frivillig.

Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor. Du kan også skrive til: info@vildebieri.dk eller ringe på +45 93 86 12 23

11 + 13 =