Tilbud til nye medlemmer

16.11.2020

Vilde Bier i Danmark tilbyder nye medlemmer gratis frø af hjemmehørende blomsterarter.

Du får en pose med frø fra 40 vilde blomsterarter – alle gode pollen- og nektarkilder for vilde bier og andre bestøvende insekter. Frøene er indsamlet i den danske natur i sommeren 2020. Posen rækker til ca. 10 kvadratmeter blomstereng.

Sammen med frøposen følger en vejledning til, hvordan man bedst får planter ud af frøene – det er blot at følge nogle simple råd.

Sådan bliver du medlem!

Det er nemt at blive medlem af Vilde Bier i Danmark – og koster ikke en bondegård. Prisen er 200 kr. om året, eller 150 kr./år hvis du er pensionist eller studerende.

Sådan betaler du kontingentet:

  • Betal via Mobilepay på telefonnummer: 93 86 12 23.

eller

  • Betal via Netbank til foreningens konto i Nordea på reg. nr. 1329 og kontonr. 0719 397 506.

Husk at opgive dit navn, din adresse samt din email­adresse ved betaling, så vi kan komme i kontakt med dig. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en velkomstmail eller -sms fra foreningen.

Blomster til bierne

I linket Vilde biers vilde frø  (pdf) finder du vejledningen og listen med de 40 arter af blomster – vejledningen kan også bruges til andre blomsterarter, end dem der er nævnt i listen.

Har du læst?

Livet i haven – erfaringer gennem 30 år

I England har en zoolog gennem 30 år studeret dyrelivet i sin egen have. Zoologen hedder Jennifer Owen, og hun har i perioden 1972-2001 hvert år fra april til oktober indsamlet og artsbestemt en masse insekter og dyr på sin bopæl. I alt fandt hun 2673 arter, hvilket...

Topforskere: Her er fakta i debatten om bier

DEBAT: Bier er en vigtig del af danske økosystemer, men de vilde bier er i kraftig tilbagegang. En række topforskere giver her svar på de vigtigste spørgsmål om bier i Danmark. Læs mere her...

Rødpelset jordbi – redegang

Rødpelset jordbi er en af de mest almindelige jordbier i Danmark. I denne lille film kan du se hvordan den graver sin redegang i jorden og laver en lille jordvold omkring hullet.

Folder: Jordboende bier

De fleste humlebier og en stor del af de andre vilde bier bor og yngler i huller i jorden. Vi har lavet en folder, som fortæller om de jordboendes biers liv i jorden, og hvordan man kan forbedre forholdene for de jordboende bier. Du kan henter den her ...

Eventkalender

I vores eventkalender kan du se hvilke events vi deltager i eller selv…

Medlemmer

Bliv medlem og vær en vær med til at gøre en forskel for vilde bier…